Παο Παοκ 4-1 / Telikos Kypelloy Elladas O Pao Sthn Koryfh Paok Pao 1 4 Video Star Fm 933 - Ο παναθηναϊκός πήρε αέρα δύο τερμάτων στο ντέρμπι με τον παοκ στο 82ο λεπτό στη λεωφόρο αλεξάνδρας, με τον φώτη ιωαννίδη να σκοράρει μετά την ασταθή επέμβαση του ζίβκο ζίβκοβιτς στο σουτ του γενί ενγκμπακοτό.

Παο Παοκ 4-1 / Telikos Kypelloy Elladas O Pao Sthn Koryfh Paok Pao 1 4 Video Star Fm 933 - Ο παναθηναϊκός πήρε αέρα δύο τερμάτων στο ντέρμπι με τον παοκ στο 82ο λεπτό στη λεωφόρο αλεξάνδρας, με τον φώτη ιωαννίδη να σκοράρει μετά την ασταθή επέμβαση του ζίβκο ζίβκοβιτς στο σουτ του γενί ενγκμπακοτό.. Ξεκίνα από σήμερα (21+) *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αναρτήθηκε από thanoslogo στις 10:19 μ.μ. Τα σχόλια στον bwinσπορ fm 94,6. Καλύτερος ο παοκ, μηδέν ευκαιρίες ο φιλοξενούμενος που «καιγόταν» για τρίποντο. Η αγωνιστική χαρτογράφηση του παοκ στη superleague.

Σαν να μην έφτανε η αστοχία και η κακή εικόνα του παοκ στο δεύτερο μέρος ο μπουργκιού τιμωρεί τον παοκ με κεφαλιά! Ο παοκ συνέχισε να πιέζει για την ανατροπή. Η επο ενημέρωσε πριν από λίγη ώρα για τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής. Ο παοκ ήταν αυτός που ευτύχησε να το πετύχει με τον γεωργιάδη και να πανηγυρίσει τον πρώτο φετινό τίτλο του ελληνικού ποδοσφαίρου κατακτώντας το κύπελλο ελλάδας και στερώντας από τον αρη τη χαρά. Καυτό σχόλιο αεκτζή μετά τον παο:

Pana8hnaikos Paok 4 3 Superleague Interwetten Gazzetta Gr
Pana8hnaikos Paok 4 3 Superleague Interwetten Gazzetta Gr from www.gazzetta.gr
Ο παοκ ήταν αυτός που ευτύχησε να το πετύχει με τον γεωργιάδη και να πανηγυρίσει τον πρώτο φετινό τίτλο του ελληνικού ποδοσφαίρου κατακτώντας το κύπελλο ελλάδας και στερώντας από τον αρη τη χαρά. Ζίβκοβιτς, μάτος, ίνγκασον, κρέσπο, γιαννούλης, λημνιός (46' βιεϊρίνια), μίσιτς, αουγκούστο (64' άκπομ), στοχ (46' ελ καντουρί), μπίσεσβαρ, σφιντέρσκι. Η επο ενημέρωσε πριν από λίγη ώρα για τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής. Σημασία έχει μόνο η ευρώπη, τα υπόλοιπα. Ο παοκ και ο παναθηναϊκός κοντράρονται στην τούμπα για τα playoffs. Τσεκάρουν τζίμα στον παναθηναϊκό (vids). Μια διαιτητική απόφαση έμελλε να σημαδέψει το ντέρμπι της τούμπας ανάμεσα στον παοκ και τον παναθηναϊκό, καθώς ο ματίας γκεστράνιους είναι υποψήφιος για μία από τις μεγαλύτερες γκέλες της φετινής σεζόν. Ο παοκ συνέχισε να πιέζει για την ανατροπή.

Ξεκίνα από σήμερα (21+) *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Ο παοκ και ο παναθηναϊκός κοντράρονται στην τούμπα για τα playoffs. Ξεκίνα από σήμερα (21+) *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Ο παοκ συνέχισε να πιέζει για την ανατροπή. Με το αποτέλεσμα αυτό η διαφορά των πρασίνων από ολυμπιακό και παοκ μειώθηκε στους δύο βαθμούς (52 έναντι 50), επτά αγωνιστικές πριν το τέλος. Ένα άλλο ντέρμπι πριν από χρόνια και συγκεκριμένα το 2008 είχε προκαλέσει πολλές συζητήσεις, καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν καταλόγισε συνολικά τέσσερα πέναλτι σε διάστημα 52 λεπτών. Καυτό σχόλιο αεκτζή μετά τον παο: Αναρτήθηκε από thanoslogo στις 10:19 μ.μ. Πλέον οι πράσινοι θέλουν νίκη ή ισοπαλία στο ντέρμπι της επόμενης κυριακής απέναντι στην. Η επο ενημέρωσε πριν από λίγη ώρα για τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής. Η αγωνιστική χαρτογράφηση του παοκ στη superleague. Καλύτερος ο παοκ, μηδέν ευκαιρίες ο φιλοξενούμενος που «καιγόταν» για τρίποντο. Σαν να μην έφτανε η αστοχία και η κακή εικόνα του παοκ στο δεύτερο μέρος ο μπουργκιού τιμωρεί τον παοκ με κεφαλιά! Ο παναθηναϊκός πήρε αέρα δύο τερμάτων στο ντέρμπι με τον παοκ στο 82ο λεπτό στη λεωφόρο αλεξάνδρας, με τον φώτη ιωαννίδη να σκοράρει μετά την ασταθή επέμβαση του ζίβκο ζίβκοβιτς στο σουτ του γενί ενγκμπακοτό.

Η επο ενημέρωσε πριν από λίγη ώρα για τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής. Το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον παναθηναϊκό. Ο παοκ υποδέχτηκε τον παναθηναϊκό στη τούμπα, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του πως βολεύεται με δύο αποτελέσματα και πως την ερχόμενη πέμπτη έχει να παίξει ημιτελικό κυπέλλου. Ένα άλλο ντέρμπι πριν από χρόνια και συγκεκριμένα το 2008 είχε προκαλέσει πολλές συζητήσεις, καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν καταλόγισε συνολικά τέσσερα πέναλτι σε διάστημα 52 λεπτών. Ο παναθηναϊκός πήρε αέρα δύο τερμάτων στο ντέρμπι με τον παοκ στο 82ο λεπτό στη λεωφόρο αλεξάνδρας, με τον φώτη ιωαννίδη να σκοράρει μετά την ασταθή επέμβαση του ζίβκο ζίβκοβιτς στο σουτ του γενί ενγκμπακοτό.

Paok Pana8hnaikos 1 4 Pics Vids Podosfairo Kypello Elladas Gazzetta Gr
Paok Pana8hnaikos 1 4 Pics Vids Podosfairo Kypello Elladas Gazzetta Gr from www.gazzetta.gr
Καλύτερος ο παοκ, μηδέν ευκαιρίες ο φιλοξενούμενος που «καιγόταν» για τρίποντο. Ο παοκ συνέχισε να πιέζει για την ανατροπή. Ο χρήστος τζόλης επέστρεψε στο αρχικό σχήμα των πολλών στην καλύτερη στιγμή του παοκ στο 42' ο ελ καντουρί γλίστρησε, μετά την κάθετη του τσιγγάρα, χάνοντας την ευκαιρία να βρεθεί φάτσα με την. Τα σχόλια στον bwinσπορ fm 94,6. Τσεκάρουν τζίμα στον παναθηναϊκό (vids). Αναρτήθηκε από thanoslogo στις 10:19 μ.μ. Ξεκίνα από σήμερα (21+) *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Παναθηναϊκός και αεκ παρέμειναν αήττητοι και στην 5η αγωνιστική των πλέι οφ και την κυριακή (21:15) στο οακα με γηπεδούχο την ενωση θα παίξουν για το τσάμπιονς λιγκ.

Ο παοκ συνέχισε να πιέζει για την ανατροπή.

Μια διαιτητική απόφαση έμελλε να σημαδέψει το ντέρμπι της τούμπας ανάμεσα στον παοκ και τον παναθηναϊκό, καθώς ο ματίας γκεστράνιους είναι υποψήφιος για μία από τις μεγαλύτερες γκέλες της φετινής σεζόν. Ο παοκ και ο παναθηναϊκός κοντράρονται στην τούμπα για τα playoffs. Παναθηναϊκός και αεκ παρέμειναν αήττητοι και στην 5η αγωνιστική των πλέι οφ και την κυριακή (21:15) στο οακα με γηπεδούχο την ενωση θα παίξουν για το τσάμπιονς λιγκ. Οδηγός διπλού το μυστικό του παοκ στο β'. Ο χρήστος τζόλης επέστρεψε στο αρχικό σχήμα των πολλών στην καλύτερη στιγμή του παοκ στο 42' ο ελ καντουρί γλίστρησε, μετά την κάθετη του τσιγγάρα, χάνοντας την ευκαιρία να βρεθεί φάτσα με την. Αναρτήθηκε από thanoslogo στις 10:19 μ.μ. Η αγωνιστική χαρτογράφηση του παοκ στη superleague. Ζίβκοβιτς, μάτος, ίνγκασον, κρέσπο, γιαννούλης, λημνιός (46' βιεϊρίνια), μίσιτς, αουγκούστο (64' άκπομ), στοχ (46' ελ καντουρί), μπίσεσβαρ, σφιντέρσκι. Ο παναθηναϊκός πήρε αέρα δύο τερμάτων στο ντέρμπι με τον παοκ στο 82ο λεπτό στη λεωφόρο αλεξάνδρας, με τον φώτη ιωαννίδη να σκοράρει μετά την ασταθή επέμβαση του ζίβκο ζίβκοβιτς στο σουτ του γενί ενγκμπακοτό. Ο παοκ ήταν αυτός που ευτύχησε να το πετύχει με τον γεωργιάδη και να πανηγυρίσει τον πρώτο φετινό τίτλο του ελληνικού ποδοσφαίρου κατακτώντας το κύπελλο ελλάδας και στερώντας από τον αρη τη χαρά. Σαν να μην έφτανε η αστοχία και η κακή εικόνα του παοκ στο δεύτερο μέρος ο μπουργκιού τιμωρεί τον παοκ με κεφαλιά! Σαφώς ανώτερος παναθηναϊκός κέρδισε καθαρά τον νωθρό παοκ. Τα σχόλια στον bwinσπορ fm 94,6.

Ορίστηκε ένα από τα αναβληθέντα παιχνίδια του παοκ… μετά τις κωμικές αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων, ο παοκ έχει τρία αναβληθέντα παιχνίδια που έψαχναν την ημερομηνία διεξαγωγής τους. Ο παναθηναϊκός πήρε αέρα δύο τερμάτων στο ντέρμπι με τον παοκ στο 82ο λεπτό στη λεωφόρο αλεξάνδρας, με τον φώτη ιωαννίδη να σκοράρει μετά την ασταθή επέμβαση του ζίβκο ζίβκοβιτς στο σουτ του γενί ενγκμπακοτό. Ο παοκ ήταν αυτός που ευτύχησε να το πετύχει με τον γεωργιάδη και να πανηγυρίσει τον πρώτο φετινό τίτλο του ελληνικού ποδοσφαίρου κατακτώντας το κύπελλο ελλάδας και στερώντας από τον αρη τη χαρά. Τα σχόλια στον bwinσπορ fm 94,6. Ένα άλλο ντέρμπι πριν από χρόνια και συγκεκριμένα το 2008 είχε προκαλέσει πολλές συζητήσεις, καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν καταλόγισε συνολικά τέσσερα πέναλτι σε διάστημα 52 λεπτών.

Otan O Pana8hnaikos Erixne Tessara Ston Paok Kai Kataktoyse To Kypello Binteo
Otan O Pana8hnaikos Erixne Tessara Ston Paok Kai Kataktoyse To Kypello Binteo from www.alphanews.live
Σήμερα είδαμε έναν μέτριο παο, έναν αδιάφορο παοκ και για ακόμη μία φορά έναν κακό διαιτητή. Καυτό σχόλιο αεκτζή μετά τον παο: Σαν να μην έφτανε η αστοχία και η κακή εικόνα του παοκ στο δεύτερο μέρος ο μπουργκιού τιμωρεί τον παοκ με κεφαλιά! Ο παοκ και ο παναθηναϊκός κοντράρονται στην τούμπα για τα playoffs. Ο παοκ υποδέχτηκε τον παναθηναϊκό στη τούμπα, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του πως βολεύεται με δύο αποτελέσματα και πως την ερχόμενη πέμπτη έχει να παίξει ημιτελικό κυπέλλου. Παναθηναϊκός και αεκ παρέμειναν αήττητοι και στην 5η αγωνιστική των πλέι οφ και την κυριακή (21:15) στο οακα με γηπεδούχο την ενωση θα παίξουν για το τσάμπιονς λιγκ. Ορίστηκε ένα από τα αναβληθέντα παιχνίδια του παοκ… μετά τις κωμικές αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων, ο παοκ έχει τρία αναβληθέντα παιχνίδια που έψαχναν την ημερομηνία διεξαγωγής τους. Το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον παναθηναϊκό.

Μετά το σημερινό αποτέλεσμα ο παο απέκτησε σαφέστατο προβάδισμα έναντι της αεκ για την κατάκτηση της 1ης θέσης των playoff.

Ένα άλλο ντέρμπι πριν από χρόνια και συγκεκριμένα το 2008 είχε προκαλέσει πολλές συζητήσεις, καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν καταλόγισε συνολικά τέσσερα πέναλτι σε διάστημα 52 λεπτών. Ο παοκ συνέχισε να πιέζει για την ανατροπή. Μετά το σημερινό αποτέλεσμα ο παο απέκτησε σαφέστατο προβάδισμα έναντι της αεκ για την κατάκτηση της 1ης θέσης των playoff. Το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον παναθηναϊκό. Τσεκάρουν τζίμα στον παναθηναϊκό (vids). Ο παοκ και ο παναθηναϊκός κοντράρονται στην τούμπα για τα playoffs. Παναθηναϊκός και αεκ παρέμειναν αήττητοι και στην 5η αγωνιστική των πλέι οφ και την κυριακή (21:15) στο οακα με γηπεδούχο την ενωση θα παίξουν για το τσάμπιονς λιγκ. Ο παναθηναϊκός πήρε αέρα δύο τερμάτων στο ντέρμπι με τον παοκ στο 82ο λεπτό στη λεωφόρο αλεξάνδρας, με τον φώτη ιωαννίδη να σκοράρει μετά την ασταθή επέμβαση του ζίβκο ζίβκοβιτς στο σουτ του γενί ενγκμπακοτό. Ξεκίνα από σήμερα (21+) *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Με το αποτέλεσμα αυτό η διαφορά των πρασίνων από ολυμπιακό και παοκ μειώθηκε στους δύο βαθμούς (52 έναντι 50), επτά αγωνιστικές πριν το τέλος. Καλύτερος ο παοκ, μηδέν ευκαιρίες ο φιλοξενούμενος που «καιγόταν» για τρίποντο. Ο παοκ υποδέχτηκε τον παναθηναϊκό στη τούμπα, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του πως βολεύεται με δύο αποτελέσματα και πως την ερχόμενη πέμπτη έχει να παίξει ημιτελικό κυπέλλου. Ο τελικός της θεσσαλονίκης κρίθηκε στο ένα γκολ.

Μετά το σημερινό αποτέλεσμα ο παο απέκτησε σαφέστατο προβάδισμα έναντι της αεκ για την κατάκτηση της 1ης θέσης των playoff παο παοκ. Η επο ενημέρωσε πριν από λίγη ώρα για τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook